Om Gode Verdier

Gode Verdier er en uavhengig, veldedig forening i Kristiansund med formål å støtte barn og unge (0-23 år), som oppholder seg i Kristiansund og som trenger noe ekstra hjelp for å få en bedre hverdag. 

Ta kontakt

Vi gir støtte til enkeltpersoner som trenger det; enten det er bidrag til nytt gymtøy, skolesekk, vinterjakke, PC, bidrag til klassetur, medlemskontingent i idrettslaget, bursdags/konfirmasjonsgave eller lignende. Vi gir aldri ut kontanter, men handler det vedkommende trenger i butikker/lag vi på forhånd har forhandlet frem gode avtaler med.

Foreningen er registrert i Brønnøysundregisteret. Foreningen har ingen administrative utgifter. Vi har fått sponset utgifter til regnskapsfører, revisor, etablering av hjemmesider med mer.

Alle våre midler er gitt oss av sponsorer; firmaer og enkeltpersoner – alle med et ønske om å bidra til at barn og unge skal få en bedre hverdag.

Vi er svært opptatt av å holde en lav profil og med størst mulig diskresjon. Vi har derfor utviklet et system med bruk av hjelpere/kontaktpersoner som opptrer som et mellomledd mellom selve bruker og oss. Ved direkte henvendelse til oss får brukere, etter nærmere avtale med oss, tildelt en slik hjelper/kontaktperson.

Gode Verdier har ikke noe eget lager og vi har derfor ikke mulighet for å ta imot brukte klær og/el utstyr for oppbevaring. Vi annonserer på vår facebookside når vi er på jakt etter noe spesielt for en spesifikk bruker/familie.

Kontakt oss gjerne via mail: godeverdierkristiansund@gmail.com